Koolhydraatarme-recepten
Afvallen

Koolhydraatarm dieet, snel en gezond afslanken

Snel vet verbranden kan met een koolhydraatarm dieet. Het wordt steeds vaker gedaan. Het is een vrij gezonde en snelle manier om af te vallen. Het mooie van een koolhydraatarm dieet is dat je het hongergevoel niet echt zal hebben, je moet namelijk opletten wat je eet in plaats van hoeveel je eet.

Het is natuurlijk voor iedereen anders maar er wordt wel gezegd dat je elke week 1 tot 2 kilo af kan vallen met een koolhydraatarm dieet. Als je het maximale uit dit dieet wilt halen kan het erg nuttig zijn om je te laten adviseren door een consulent via afslanklijn.nl.

Koolhydraatarm

Wat is nu koolhydraatarm? Koolhydraten zijn te vinden in pasta, brood, aardappelen, rijst maar ook fruit, groente en suikerrijke producten. Denk aan snoep, koek en gebak. De lijst hiervoor is gigantisch lang maar deze producten moet je vermijden tijdens een koolhydraatarm dieet.

Wat moet je wel eten tijdens een koolhydraatarm dieet?

rund, lam, kip, gevogelte, vette vis, zeevruchten, eieren, groente (spinazie, boerenkool, ui, tomaat, wortel, courgette, etc.), avocado, volle melk, volle- en Griekse yoghurt, noten, zaden, olijf- en kokosolie.

Keuze genoeg dus. Wat is belangrijk om te vermijden tijdens een koolhydraatarm dieet?

suiker, siropen, brood, pasta, rijst, graanproducten, ontbijtgranen, bloem, snoepgoed, koekjes, gebak, ijs, frisdranken, vruchtensappen uit pak, kant-en-klaar producten en kunstmatige zoetstoffen.

Het vermijden zal wat lastiger zijn omdat de meeste mensen dit gewend zijn te eten. Het kan erg nuttig zijn om aan de hand van je persoonlijke situatie eens te vragen hoe je dit dieet nou moet aanpakken. Waar moet je beginnen en hoe maak je toch gemakkelijk je maaltijden klaar? Elk persoon is anders en de bovenstaande informatie is puur om de basis van een koolhydraatarm dieet uit te leggen. Een telefonisch consult kan jou helpen om snel en vooral gezond af te vallen.

Koolhydraatarm dieet weekmenu

Een koolhydraatarm dieet weekmenu kan voor vele de oplossing zijn om veilig, gezond en snel af te vallen. Dat een koolhydraatarm dieet werkt als je doel afslanken is, dat is te garanderen. Nu nog kijken hoe je het vol kunt houden. Een koolhydraatarm dieet weekmenu moet het voedsel bevatten wat je lekker vind zodat je jezelf niet vergrijpt aan onverantwoorde tussendoortjes. Daarnaast is het ook niet gezond om helemaal geen koolhydraten te eten. Het heet tenslotte een koolhydraatarm dieet. Stel samen met een consulent op afslanklijn.nl een koolhydraatarm dieet weekmenu samen.

Wil je meer details over een koolhydraatarm dieet lees dan eens dit artikel.