afvallen
Afvallen

Afvallen met De Afslanklijn

Afvallen is 70% voeding en 30% sporten

Sport jij jezelf nou helemaal suf? En val je niet genoeg af? Dan is het echt de moeite waard om meer te weten te komen over hoe jou lichaam werkt. Met name, hoe raakt jou lichaam die kilo’s kwijt. Je kunt met een paar (kleine) aanpassingen in jouw voedingspatroon vaak snel veel kilo’s kwijtraken.

Afvallen door te eten (70%)

Eten levert het lichaam energie. Deze energie is nodig om warm te blijven en om te kunnen bewegen, ofwel overleven. Eiwitten, koolhydraten en vetten zijn de drie belangrijkste energiebronnen en je lichaam verteerd deze elk op een andere manier. De vertering van deze energiebronnen hebben een grote invloed op jouw vetverbranding en uiteindelijk je lichaamsgewicht. Het is een feit dat koolhydraten zorgen voor een moeizame vetverbranding met als resultaat dat je veel gewicht aankomt. Hoe kun je deze vetverbranding nu stimuleren? Juist, door koolhydraat rijke voeding te vervangen door gezonde vetten en eiwitten.

Meer informatie en tips over waar deze gezonde vetten en eiwitten inzitten?

Afvallen door te sporten (30%)

Voor je gezondheid kan het zeker geen kwaad om meer te sporten. Het is daarentegen hartstikke logisch dat niet iedereen daar tijd voor heeft.

afvallen

Afvallen is 70% voeding en 30% sporten

Aanrader, probeer in ieder geval 30 minuten per dag te bewegen. Sport je wel veel dan is het belangrijk om meer koolhydraten te eten. Het vinden van de juiste balans tussen voeding en beweging is even lastig. Consulenten op De Afslanklijn kunnen jou helpen om deze balans te vinden met als doel, afvallen.

10 kilo afvallen in 5 weken? Lees dit artikel eens.

Gezond afvallen met De Afslanklijn

Een belangrijk feitje over teveel eiwitten. Een eiwit stimuleert de groei in het lichaam. Groei betekent daarentegen wel veroudering. Studies hebben aangetoond dat te veel eiwitten de levensduur verkort. Het is daarom erg belangrijk dat je gezond en bewust gaat afvallen. Op De Afslanklijn is het gemakkelijk om persoonlijk advies en begeleiding te verkrijgen. De toekomst van dit platform zorgt ervoor dat consulenten jou persoonlijk te woord kunnen staan.