Sonja bakker recepten
Afvallen

Sonja Bakker recepten

Hallo,

Mijn naam is Philipp en ik ben 48 jaar. Ik ga vanwege de lekkere Sonja Bakker recepten beginnen met haar dieet. Ik ben al heel lang bezig met afslanken maar ik heb er weinig tijd voor. Ik kreeg van een kennis te horen dat ik is op Afslanklijn.nl moest kijken. Ik ben met deze mensen in contact gekomen en er is mij gevraagd of ik een blog wil bijhouden waarin ik alle lezers op de hoogte kan houden van mijn afslank proces. Ik zou het erg leuk vinden als jullie mij blijven volgen en ik ga ook echt proberen om elke dag iets te plaatsen. Daarnaast helpt het bloggen mij denk ik ook om mezelf aan het dieet te houden.

Ik heb wat Sonja Bakker recepten gezien waarna ik het boek maar meteen ben gaan kopen. Ik ga beginnen, reageer en stimuleer mij gerust met afslanken, dat zal ik ook zeker bij jou doen. Het leuke van een Afslankblog is dat we dan toch een beetje gezamenlijk gaan afslanken.

Vanochtend ben ik op de weegschaal gaan staan. Mijn gewicht is vrijwel hetzelfde gebleven. Namelijk 108. Dit is te veel en hier moet nu echt verandering in komen. Mijn streefgewicht is tot nu toe even 95 kilo en van daaruit gaan we nieuwe doelen stellen.

Ik moet wel zeggen dat ik erg tevreden ben over de Sonja Bakker recepten. Ik vind de Sonja Bakker recepten echt erg lekker en heb weinig honger. Wel heb ik nog veel trek in tussendoortjes. Gister heb ik bijvoorbeeld een gehaktbal gegeten met ernaast wat broccoli en aardappelen. Naast de Sonja Bakker recepten is het belangrijk om veel water te drinken. Hier heb ik nog redelijk wat moeite mee. Wel raak je er erg vol van. Het water maakt mij een beetje flauw waardoor ik vaak trek heb ik wat hartigs. 

Ik ga nu eten, ik spreek jullie!

Groet, Philipp